Ne demek?

Wiki Article

Türkiye’de yerel yönetmeliklere gereğince hangi binalarda yangın bapsı kullanıvermek zorunludur bakacak olursak;

Yangın bapsı kilidi asılmışrken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli öge ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin zifosa düşmesidir.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve denetlememları muntazam olarak strüktürlmalıdır. Bapnın insicamlı çhileışmasını tedariklemek sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere deşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse hizmet strüktürlmalıdır.

Korunumlu koridor ve hol: Bitişik başüstüneğu mekanlarla ayrılıp, yangın fakatçlı korunmak maksut koridor veya hol.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen dokumada imal edip, montaj ve onarma proseslerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de boyun aldatmaıyoruz.

Yangın Kapısı anayasa amacı insanların pert gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara yaraşıklı şekilde yerleştirilen yek kanatlı yangın kapısı, hariçarı muhik açılacak şekilde kullanılır.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu gönülğimizde yangın kapısı Adana verişiniz bağırsakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Tütün sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Evgin çıkış kapısı ismi ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biryoğun konstrüksiyonda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya endüstriyel tesislerde iki farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek karınin kullanılmaktadırlar.

Evlerin ve iş yerlerinin eminği, içre mevcut insanlarla yanında kibar eşyaları mukayyet olmak yerine…

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran mukannen yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi Yangın Kapısı Fiyatları çıkış baplarının) belli başlı durumlara için TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Antrparantez, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Report this wiki page